Bireysel Eğlence

Thursday, August 2, 2012

Özellikle şu yaz sıcaklarında, annelerin de dediği gibi, "sıcaklık değil de, nem var nem.." durumundan muzdarip olan bizler, hem psikolojik, hem de fizyolojik olarak fazlasıyla bitkin düşeriz. Ders çalışmak ya da, işe gitmek içinse hem zihinsel hem de fiziksel olarak iyi olmaya ihtiyacımız olduğu için, sıcaklığın etki ettiği yorgunluğu ve stresi minimize etmemiz gerek.
Sıcak havalarda günümüzün çoğu zamanını evde harcadığımız için, özellikle sanal ortamlarda daha kolay moral kaynağı bulunabilir.
Yaşanılan yorgunlukları minimize etmek için birkaç tavsiyelerim olacak. aşağıdaki yöntemleri deneyin, işe yarayabilir:

*MSN’de gördüğünüz tüm karşı cinslere “bence artık sen de herkes gibisin…” yazın. karşınızdaki insan önce şamşuracak, ciddiye alacak ve ardından size ciddi ya da gayriciddi cevap verecek. siz de sarf edilen bu tutuma karşı oturduğunuz yerden güleceksiniz.

*Facebook’ta en çok albümü ve albümlerinin çoğunda kendisinin olduğu, hatta gerekirse tüm pozlarında kafasını 45 derece açıyla sağa veya sola yatıran bir kızın herhangi bir fotoğrafına “canım buzağı gibi çıkmışsın ya :))))PPP” yazın. Bu yorumun fotoğraf sahibi tarafından yazılan yorumun sileneceğini tahmin etmek zor değil. Yorum silindikten sonra siz de oturduğunuz yerden güleceksiniz.

*Evde bulunan ebeveynlerden askerliğini yapmış (babanız olabilir, dedeniz olabilir) olanlara, askerlik anılarını anlatmalarını söyleyin. Böylece anlatılan inanılmaz olaylardan 2 dakika sonra derse koşa koşa gideceksiniz.

*Ergenliğe henüz yeni girmiş bir kıza “bıyıklarını kessene ya, ayran içsen ayranın yarısı bıyığında kalır :))))PPP” diyin. Evet bu karşı tarafa travmatik bir etki yaratacak. Fakat şu bilinmelidir ki; bu olaydan sonra o kız kendisine daha çok bakacak, ardından belki de kariyerini bakımlılığı sayesinde yüksek yerlerde yaşayacak. Hem bu olay, o kızın ilerde size müteşekkir olmasını sağlayabilir. Sizin “sdfsdfafsdf xd” diye gülmeniz de cabası.

*Duştan yeni çıktığını söyleyen bir kıza, "şimdi sen kılların sayesinde 10 kilo almışssındır :PPPPPPP))))" diyin.

eğer sado mazoysanız tabi..

au revoir.
Şu Sosyal Platformlarda Paylaş :

0 yorum:

Post a Comment

 
© Copyright 2014 Mert'in bir şeyleri All Rights Reserved.