Akıl-Fikir

Wednesday, March 14, 2012


*Can Yayınları The Beatles’sa, İletişim Yayınları The Rolling Stones’tur.

*sesli osuruk kokmaz.

*geçen gün eski telefonumu elime alınca, lise zamanlarım aklıma geldi. Önceden bildiğin kızlarla mesajlaşınca, kızlarla sevişiyorcasına mutlu olurdum. Yatmadan evvel kafamı yastığa koyar, saatlerce mesajlaşırdık. Bi de her mesaj 2 kontördü .mını sktiğimin. 100 kontör aldığında, ancak 50 mesaj atabiliyordun. Buna erken boşalma da diyebiliriz.

*bu hafta horlama sesinden dolayı erkenden uyandım. Peki kim horluyordu? Ben! Bu olaydan sonra, hayvansal horladığımı tahmin ediyorum. Aga zaten dudaklarımın tanesi 2 kilo. E bunlar birbirlerine değerlerse uyanırsın tabi! Not: sırt üstü kullanmayınız.

*otobüste kulaklıkla rock müzik dinleyen gençleri görüyorum. Aga o ne sololar öyle? Hem bateri, hem gitar çalabiliyorlar. Süpersiniz gençler!

*geçen yıl bayram zamanı, akrabalar ile ata binmek için İstanbul dışında bir yere gitmiştik. O zaman da, saç ile sakalım karışmıştı bir hayli. Paralar ödendi, atın yanına doğru gidildi. Teyzem ata binmeden evvel çişi gelmiş olacak ki, “tuvalete gidiyorum, sen atın yanında bekle beni.” Dedi. Ben de bekledim. Aradan 2 dk geçtiğinde bi göt oğlanı bi adam bana yaklaşarak, “atı siz mi götürüyorsunuz?” dedi. O kadar mı at hırsızına benziyorum lan!

*sık kullanılanlarım değil, sık pornolarım.

*Şu ‘boru’ temalı reklamlarda, reklamcıların hep seks içerikli sloganlar kullanmalarını hepimiz biliyoruz. Ama şu son zamanlarda iyice boku çıktı gibi. Önceden ne güzel insan gibi, “tut şunun ucunu döşeyelim abi”ler filan vardı. Şimdi reklamcılar iyice azmış olacak ki, “bu işte bizim borumuz öter”, “yapıştır!” gibi sloganlar kullanıyorlar. İlerde, “domalt!”, “kanırt..”,  “aşkım acımayacak”, “ süperdin aşkımmmmmmmm”lar kullanılması an meselesi.

Şu Sosyal Platformlarda Paylaş :

0 yorum:

Post a Comment

 
© Copyright 2014 Mert'in bir şeyleri All Rights Reserved.