Bilgisayar Oynamak İsteyen Misafir Çocuğu Engelleme Yöntemleri

Friday, March 21, 2014

Eve misafir gelen o küçük velet.. Ne zaman gelseler, bilgisayarın başına üşüşürler, "abi ben de oynayım mı?" ya da, "bu tuşa basınca noluyo?" gibi sorularla sizi boğarlar. Bilgisayarınıza dokundursanız misafirperver olursunuz, dokundurmasanız karşı tarafın annesinden, "bilgisayarı da ne kıymetliymiş.." gibi cümlelere maruz kalırsınız. Artık her şeye son! aşağıdaki yöntemleri uygulayın:

1- Teknoloji gelişse de, küçük çocukların gözdesi olan kraloyun sitesi hala internette faal. Bilgisayarınızda bu siteyi, çeşitli uygulamalarla girişi engelleyin.

2- Klavyeniz ya da mouse'sunuz pilliyse, mutlaka kenarda ömrü bitmiş pili saklayın. O sakladığınız piller ile, bitmemiş olan pilleri değiştirin, ve kenarda oturarak rahat bir nefes alın.

3- Misafirin geldiğini görünce, bilgisayar karşısına kağıt ve kalem çıkarıp koyun, ve ders çalıştığınızı söyleyin. Hiçbir anne, ders çalışan bir insanı engellemek istemez. Ana yüreği.

4- Eğer kullanılan bilgisayar laptop ise, bizim eskiden uyguladığımız, "adaptör ısındı.." numarasını burada da uygulayabiliriz. Çocukların genlerinde adaptörlere karşı bir hassasiyet vardır. Bunu kullanın.

5- Beraber bilgisayarda çizgi film izleyin.
Şu Sosyal Platformlarda Paylaş :

0 yorum:

Post a Comment

 
© Copyright 2014 Mert'in bir şeyleri All Rights Reserved.