İnanılmaz Bir Palto!

Wednesday, March 19, 2014

Neeee? Adnan Bey'in o güzel paltosunun cebi söküldü mı? ama nasıl olur? o güzel mi güzel, herkesin gözdesi palto nasıl sökülür? şaka yapmayın! Hatırlarım şöyle bir söylenti vardı, Adnan Bey kahve içmeye, Necati Beye gelmişti, niye geldiğini anlamasam da kabul etti Necati Bey. "Efendim, paltonuzu alayım isterseniz.." diye seslenirken o müthiş paltoyu gördü Necati Bey. Ceylan derisinden olmalıydı, gözlerini alamadan birkaç saniye boyunca paltoyu inceledi. İç cebini, dış cebini, göğüs izasındaki cebi her yeri, her yerini.. O iyi mi iyi, vakur mu vakur Adnan Bey o garip adama dik dik bakmıştı tabii.. O de durumun farkına varıp, yaptığı bu tuhaf davranıştan ötürü hemen o enfes paltoyu askılığa astı. Aslında asmak istememişti, palto adeta eline yapışmıştı, bırakamıyordu, o paltoya dokunulduğunda güzel bir kızın eline dokunmak gibi bir şeydi. Aman allah'ım! sanırım aşık olmuştu Necati Bey! Adnan Bey içeri geçmek istediğini, vücut işaretleriyle anlatmasından dolayı içeri geçtik, ama Necati Bey'in aklı hala o paltodaydı. Kahvesini yudumlayarak, Adnan Bey havadan sudan bahsetmeye başladı, tabii ki hiçbirini dinlemedi Necati bey. "orada mısınız?" diye yüzüne baktı, Necati Bey ise,
"evet, biraz moralim bozuk da.."
"hayırdır aşık mı oldunuz yoksa?" diye karşılık verdi Adnan Bey.
"evet."
"hayırdır kim bakalım bu şanslı kız?"
"söyleyemem.."
"neden?"
"beni yanlış anlarsınız.."
"niye yanlış anlayayım ayol" dedi.
Bu esnada Necati Bey'in, Adnan bey hakkında bazı şüpheleri vardı, ama konumuz bu değil.
"işte.. yanlış anlarsınız.." diye cevap verdi Necati Bey, dirseklerini dizime dayayıp, yere bakarak.
"O zaman tarif et bana aşık olduğunuz kişiyi, ben de tahmin edeyim."
"Ceylan gibi.."
"Mmm evet?"
"Dar kesim.."
"Dar kesim mi? aaah, zayıf o zaman o şanslı kişi."
"Zayıf, ama ama hareket etmeye engel olacak şekilde değil, elastik bir yapısı var."
Adnan Bey gözlüğünü çıkarıp, elini ağzına getirerek tahmin etmeye çalıştı, ama tabii ki bu hiçbir sonuç vermedi. "anlaşılan, bir şey söylemeyeceksiniz bana, peki son bir soru: kaç yaşlarında?"
"bilmem.. bir yıl olabilir.."
Kibar mı kibar o Adnan bey ayağa kalkıp, odayı hızla terk edip, yola koyulmak istedi. Necati Bey de, "durun beni yanlış anladınız! ben pedofili değilim!" dedi. Adnan bey cevap vermedi, ve o muhteşem paltosunu giymeye koyuldu. Artık o esnada, Necati Bey'in gözü dönmüştü, duygusal olarak nasıl bir durumu göz yaşları göstermeye başlamıştı. O güzel paltosuna dokunarak, "durun lütfen gitmeyin!" diyerek yalvardı Necati Bey.
"Neden gitmeyeyim, benim hasta insanlarla işim olmaz." diye cevap verdi o kibar adam.
"Tanrı aşkına gitmeyin, oturun bir kahve daha için, içine likör de koyarız.." diye ayartmaya başladı Necati Bey, paltosunu okşayarak.
Adnan bey bu okşama sonucunda ikna oldu ve bir bardak kahve daha içmek için paltosunu çıkarmak istedi. Hayır! Necati Bey paltosunun çıkarılmasına engel oldu! "isterseniz paltonuzu çıkarmayınız, içerisi çok soğuk üşürsünüz.." dedi. Ve karşılıklı oturarak, 15 dakika öncesini unutarak, sohbet etmeye başladılar. Necati Bey'in gözü o müthiş paltodaydı tabii.. Derken aradan birkaç saat geçmiş, kahvenin likörünü ve sayısını fazla kaçırmış olaraklardı ki, sarhoş oldular. Uyuyakaldılar.

Peki Necati Bey ile palto ilişkisine ne oldu? nasıl o palto bugün yırtıldı? O palto Necati Beyin olsaydı, sökülür müydü? bilmiyoruz.

Şu Sosyal Platformlarda Paylaş :

0 yorum:

Post a Comment

 
© Copyright 2014 Mert'in bir şeyleri All Rights Reserved.